Exterieur

Welke autoshampoo is het beste voor mij?

Wash & Wax Shampoo bevat wax en zorgt ervoor dat de auto makkelijker droogt na het wassen. Ideaal voor een snelle onderhoudsbeurt. Neutral Wash Shampoo werkt prettig wanneer je wat meer tijd hebt en nog aan de slag gaat met een poets-of waxproduct. Neutral Wash Shampoo schuimt van deze twee autoshampoos het meest.

Hoe was ik mijn auto zonder krassen te maken?

Reinig de auto eerst met Pre Wash of Exterior Multi Cleaner om zand en straatvuil te verwijderen. Spoel de auto af met water op hogedruk. Was de auto van boven naar beneden met een washandschoen of autospons en Wash & Wax Shampoo of Neutral Wash Shampoo. Gebruik de Cartec emmer met Dirt Lock zodat het zand niet in de washandschoen of autospons terecht komt

Welke accessoires heb ik nodig bij het wassen van mijn auto?